DJJD scooters

DJJD Cashmere, de klassieke scooter nu nog beter een euro 5! Voor maar 1899, euro all in

Het klassieke voorkomen van de DJJD Cashmere maakt deze scooter tot een echte blikvanger. Ook wel een Vespa Look-a-Like genoemd.
De DJJD Cashmere scooter is verder doordacht dan elke andere Look-a-Like scooter. Dankzij zijn zuinige euro 5 injectie motor (uniek) heeft u minder last van startproblemen en loopt hij stationair altijd perfect (net als uw auto!)

De DJJD Cashmere scooter is zeer luxe uitgerust, o.a. voorzien van:

LED Knipperlichten, LED dagrijverlichting (voor & achter), voetsteunen aan de zijkant, klapdrager achter & extra luxe zadel.

zo werkt een injector (efi systeem).Bij injectie wordt de benzine niet in de lucht gezogen maar gespoten. Een pomp perst de benzine naar een verdeelleiding, injectors in de inlaat gaan op het goede moment en precies lang genoeg even open zodat er precies genoeg brandstof wordt ingespoten.

Die regeling gaat natuurlijk wel elektronisch; verschillende zaken worden gemeten en gebruikt om te bepalen hoeveel brandstof er wanneer moet worden ingespoten. De parameters worden genoemd, dat zijn alle gegevens die de computer nodig heeft.

DJJD Avantgarde, de klassieker verbeterd!

De DJJD Avantgarde EFI is een scooter met een retro uiterlijk maar wel gemaakt volgens de moderne technologieën. Deze scooter is verkrijgbaar in een 25 km/u of 45 km/u uitvoering.

De aluminium spaak velgen met daaromheen white wall banden passen perfect bij de retro lijnen van deze scooter. Technisch is deze scooter helemaal bij de tijd; een 4-takt injectie motor, LED verlichting en een digitaal dashboard.
Op het digitale LED dashboard kunt u gemakkelijk uw snelheid, benzinepijl en toerental aflezen. Dankzij de continu variabele automaat kunt u relaxed en comfortabel rijden. De krachtige schijfremmen in combinatie met de White Wall banden zorgen voor voldoende stopkracht en perfecte handeling van de scooter.

De DJJD Avantgarde scooter is verder doordacht dan elke andere scooter. Dankzij zijn zuinige euro 4 injectie motor (uniek) heeft u minder last van startproblemen en loopt hij stationair altijd perfect.

DJJD Elegance, de eleganste E-scooter!

Het elegante voorkomen van de DJJD Elegance maakt deze scooter tot een echte blikvanger.
Een uitermate comfortabele en luxe elektrische scooter in het DJJD assortiment, die met zijn retro look in combinatie met LED verlichting een eigentijdse uitstraling heeft.

De DJJD Elegance is voorzien van een digitaal dashboard, grote 12 inch wielen, LED-dagrijverlichting, LED-richtingaanwijzers, LED-achterlichten, LED-decorverlichting in de zijpanelen, LED-koplamp, alarm en een zeer luxe zadel.

Deze nieuwe elektrische scooter is voorzien van een zuinige 2000 Watt motor gemaakt door de fabrikant van Bosch! De DJJD Elegance is een sensatie van elektrisch scooter rijden. De DJJD Élégance heeft een li-ion accu waarmee je tot maar liefst 100 km kunt rijden en d.m.v. snel laden weer een volle accu kunt halen na 5 tot 8 uur.